PREDSTAVITEV

GeoEnergetika d.o.o. je razvojna, proizvodna in zastopniška družba s primarno usmeritvijo v implementacijo visoko tehnoloških LED rešitev. Poleg področja razsvetljave uspešno razvijamo tudi programa proizvodne kooperacije in celovite oskrbe podjetij z delovno zaščito.

Naš program kooperacije obsega razvoj, proizvodnjo in prodajo kovinskih in polimernih materialov ter drugih nekovin (tekstil, les, usnje, papir). Natančno sledenje standardu kakovosti ISO 9001:2008 nam omogoča široko mrežo močnih poslovnih vezi ter skrb za številne priznane domače in tuje naročnike. Sodelovanje s kakovostnimi in konkurenčnimi partnerji nam zagotavlja, da lahko naročnikom nudimo prilagodljivo poslovanje, zanesljiv poslovni odnos, logistično podporo, JIT (just-in-time) dostavo in zelo učinkovito proizvodnjo za še tako zahtevna področja delovanja.

Kot enega vodilnih slovenskih proizvajalcev LED svetil nas vodijo tudi težnja po zagotavljanju najvišje kakovosti, kreativen dizajn, grajenje široke partnerske mreže in doseganje dodane vrednosti za naše naročnike. Poleg svetil lastnega razvoja uspešno zastopamo tudi rešitve globalno uveljavljenega partnerja, nemškega podjetja Rudolf Zimmermann of Bamberg (RZB). Lastne dobro organizirane logistične kapacitete in visoko strokovno znanje pa nam omogočajo tudi uspešno oskrbo slovenskih podjetij z asortimajem za varno in zaščiteno delo. Kakovost in konkurenčnost sta za nas na prvem mestu, zato s fokusom na priznane zastopniške programe (Uvex, Brynje, Sika, Lee Cooper, Kuebler, Dg Tachov, Goodyear, Dassy) in blagovne znamke (Standsafe, 3M, Industrial starter, Lakeland, Sievi, Kopitarna, Upower, Neri, Planika, Tosama, Bilsom, Mapa in druge) za vas išcemo in oblikujemo najbolj optimalne rešitve.

REFERENCE

Slovenija:

Gorenje d.d.
BSH d.o.o.
Premogovnik Velenje d.d. HTZ d.o.o.
Merkur d.d.
Mercator d.d.
Klasje d.d.
Iskra Mehanizmi d.d.,
Cinkarna Celje d.d., T
Tehnos d.o.o.
Sava Tires d.o.o.
...

Tujina:

AD PLASTIK (HR)
MIS-Plastik (HR)
Plamen(HR)
BSH Drives and Pumps (SK) BSH Ev Aletleri (TUR)
Vogel & Noot – RETTIG (AUT)
Sonneck GMBH (AUT)
Kada (AUT)
FIS Vitez (BIH)
Bira Bihač (BiH)
Idealspaten – Bredt GMBH (GER)
ATAG verwarming B.V. (NED)

CERTIFIKATI

Sledimo najvišji kakovosti, realiziramo projekte s tehnološko dovršenimi inovacijami, spoštujemo določila trajnostnega razvoja.

S ciljem zadovoljitve najvišjih želja in potreb naših strank.

 

DRUŽBA GEOENERGETIKA